NOFAB_logo-blue

Styremøtereferat 02.10.24

Til stede: Aleksej, Magnus, Stine, Ørjan, Lena, Nora

Agenda

  1. Godkjenne referat fra forrige styremøte, deretter legger sekretær ut dokumentet på nettsidene. Godkjent.
  2. NOFAB 2025 lokalisasjon, middag, hotellpakke og fest
    1. Ansvarlig: Stine
    2. Fremgang

Magnus presenterte tilbudet, og det foreløpige budsjettet viser et underskudd på 38 000 kroner. Budsjettet er avhengig av refusjoner og antall sponsorer. Det ble diskutert at sponsorer kan betale 1 500 kroner for et bord dersom de ikke tar med eget bord. Magnus vil utarbeide informasjon til sponsorene om dette.

Historisk sett har mye mat blitt kastet. For å unngå dette foreslås det at deltakerne kan melde seg på lunsj fredag, lørdag og middag samtidig som de registrerer seg for NOFAB. Vi skal sjekke muligheten for dette med StyreWeb.

Vi ønsker å gi medlemmene to forslag til overnatting og vil forsøke å skaffe bookingkoder for hotellene som kan sendes ut til alle medlemmer. Stine skal snakke med hotellene angåenede dette.

3. NOFAB 2025 – Sponsorer

Magnus presenterer sponsorskrivet. Prisen er 35 000 kroner, som inkluderer standplass, logo og en firmabeskrivelse i programmet. Middag for én person er inkludert, mens det koster 1500 kroner per ekstra deltaker til middagen. Tidspunktene for NOFAB er ennå ikke fastsatt, men styret skal være til stede minst én time før registreringen starter kl. 11.30.

4. Diverse

Neste styremøte 16 Okt 2024